Åter i Sthlm

Det var länge sedan jag var i Stockholm senast. Kommer inte ihåg när det var. Bor på  ett för mig nybyggt Scandichotell mitt emot centralstationen. Funderar på hur många år det varit funnits.

Här är det normala rum utan fönster. Känns lite udda först, men skall jag vara ärlig är det som att resa med Finlandsfärjan när man var yngre. Inte hade vi fönster då heller. Dessutom är det kväll och svart ute. Men jag skall använda det här när jag bjuder kollegor från Stockholm ner till Kalmar.

– Här kan ni boka rum med utsikt. Alla rum har ett fönster.

I morgon skall jag till KTH. Min gamla skola som jag inte besökt på flera år. Det skall bli roligt. Även om säkert det mesta har ändrats sedan 90-talet. Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag skall vara. Med måste jag kolla upp ikväll. Jag hittar ju inte där längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: